Ziua Recoltei 2014

Primaria Municipiului Medias, prin Directia Municipala pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret si S.C. Piata Prim Com S.A., in parteneriat cu Autoritatea Nationala pentru Turism, organizeaza in data de 4 octombrie 2014 cea de XI-a editie a evenimentului „Ziua Recoltei“.
Evenimentul va debuta la ora 10.00, in Piata Primariei Medias, iar programul artistic va incepe dupa slujba religioasa, cu defilarea copiilor inscrisi la „Parada costumelor de toamna”. La succesul manifestarii vor contribui artistii Narcisa Luncan simon, Alina Pinca, Antonia Maria Muntean si Gicu Muntean, ansamblul Rapsodia Tarnavelor - alaturi de solistii Bogdan Prihoi, Ioan Razaila, Ariton Tarnu si Radu Dumitru,  precum si ansamblul Florile Tarnavelor al Clubului Copiilor Medias, Ansamblul de Dansuri Maghiare Gyöngyvirag,  Ansamblul Cununa Blajelului, Ansamblul de Dansuri Maghiare Kekiringo si grupul de dansuri germane al Gradinitei Bucuria Copiilor.
Cei prezenti la eveniment vor putea degusta zacusca, must si peste, iar concursurile traditionale la care doritorii se pot inscrie sunt: „Camara Traditionala”, „Cel mai frumos stand”, „Sculptura in fructe si legume” si „Cel mai interesant bostan“.

Stiri

Licitatie pentru inchirierea meselor Pietei Agroalimentare Centrale, 29 ianuarie 2014.