Piata se extinde!

image

Societatea Piata Prim-Com va avea propriile sere si livezi unde sa produca fructe si legume. Pentru acest lucru se intentioneaza achizitionarea de pamant in municipiul Medias sau in satul apartinator Ighisul Nou. De asemenea, societatea va administra moara taraneasca din Ighisul Nou, pe care o doreste sa o exploateze. Serele vor deveni functionale in maxim un an si jumatate.
 
Pentru a se putea autofinanta, societatea Piata Prim-Com si-a propus sa detina propriile sere si livezi. Aici se vor produce legume si fructe care ulterior vor fi comercializate catre populatie la preturi accesibile.
 
Proiectul construirii serelor si amenajarii de livezi va demara anul acesta si ar trebui sa prinda contur pana la jumatatea anului viitor. intr-o prima faza, se cauta terenurile necesare, atat pe raza municipiului, cat si in satul apartinator. Suprafata acestora va depinde de pretul pamantului care va fi identificat.
 
Piata Prim-Com este noul administrator al morii taranesti din Ighisul Nou. Aflata de multi ani in paragina, aceasta va deveni functionala inca din acest an.
 
Piata agroalimentara din municipiul Medias s-a transformat la inceputul anului 2011 in Piata Prim Com S.A. De atunci si pana in prezent, s-a incercat oferirea unor servicii de calitate, in paralel cu diversificarea lor. Daca in 2012, societatea Piata Prim-Com a ocupat pozitia a doua la categoria intreprinderilor mici care activeaza in sectorul serviciilor, in topul judetean realizat de catre Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Sibiu, anul trecut s-a clasat pe prima pozitie, iar intr-un clasament national, pe locul al saptelea. Tot anul trecut, insa in primavara, S.C. Piata Prim Com S.A. Medias a devenit membru fondator al Asociatiei Administratorilor de Piete din Romania, impreuna cu alte 23 de piete din toata tara.

Stiri

Licitatie pentru inchirierea meselor Pietei Agroalimentare Centrale, 29 ianuarie 2014.